Foodfotografie

Wil je spetterende foodfoto’s voor jouw merk of bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres!


Ik ben Irene de Waal en werk als culinair content specialist. Ik laat jouw producten en gerechten graag van een foto afspatten. Mijn foodfotografie, styling en receptontwikkeling combineer ik met een jarenlange ervaring als online content specialist/copywriter in de media (o.a. voor Libelle, Ouders van Nu, De Smaak van Italië). Ik kan dus ook een gehele foodproductie voor je verzorgen.

Dit zeggen klanten over mij

Carole Goelitz, eigenaar van Ti Bisou crêpes boutique in Haarlem: ‘Werken met Irene betekent ten eerste dat je met een mega-enthousiast en positief mens aan de slag gaat. Zij straalt een natuurlijk bonne humeur uit en dat zie je terug in haar werk en door haar lens. Irene denkt met je mee, heeft oog voor detail, komt met fijne en haalbare ideeën. Het grote voordeel van Irene is dat zij een allround food- en culinair profiel heeft: ze is fotograaf, copywriter, stylist, blogger, zij kan supergoed koken en, la cérise sur le gâteau, zij spreekt Frans.’

Contact

Wil je samenwerken of vrijblijvend informeren naar mogelijkheden om jouw gerechten of foodproducten met spetterende, frisse foto’s te promoten? Ik hoor het graag! Mail me op: ffoodstories [at] outlook.com

Ik kijk graag verder dan Frankrijk

Op deze website richt ik me op de Franse keuken. Voor jouw merk of bedrijf vind ik het juist leuk om ook in andere keukens te kijken. Ik maak graag foto’s voor bedrijven in de foodsector en met foodgerelateerde producten, voor foodbloggers en voor magazines (B2B en B2C).

tekst gaat verder onder de foto’s

Stijl van fotograferen

Mijn stijl is fris, licht en clean. Op mijn foto’s is het eten altijd het stralende middelpunt. Mijn bedoeling is namelijk dat je meteen zin krijgt om het gefotografeerde gerecht te gaan eten.

Receptontwikkeling

Ook voor receptontwikkeling ben ik beschikbaar. Mijn recepten hebben als uitgangspunt dat ze snel en makkelijk te maken zijn. Zoals velen met mij, houd ik van makkelijk verkrijgbare ingrediënten en gerechten die – zeker door de week – binnen een half uur op tafel staan. In het weekend zijn een uitgebreider ontbijt of een stoofgerecht dat uren suddert meer dan welkom.

BEKIJK meer achtergrondinformatie over Irene.