Foodfotografie en tekst

Ik ben Irene en culinaire content maken is het liefste wat ik doe. Ik houd van proeven, van bakken, fotograferen en schrijven.

Sinds 2021 werk ik als zelfstandig foodfotograaf in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Dit combineer ik met een jarenlange ervaring als (online) content specialist/copywriter. Ik kan zowel de tekst als de fotografie voor een foodproductie verzorgen. Dankzij mijn professionele ervaring in de media begrijp ik goed hoe je aansprekende content maakt.

BEKIJK OOK mijn portfolio.
Hier vertel ik je meer over mijn achtergrond.

Irene de Waal - foodfotograaf en food content

Meer dan alleen Frankrijk
Op deze website richt ik me op de Franse keuken. Voor jouw merk of bedrijf vind ik het juist leuk om ook in andere keukens te kijken. Ik maak graag foto’s voor bedrijven in de foodsector en met foodgerelateerde producten, voor foodbloggers en voor magazines (B2B en B2C).

tekst gaat verder onder de foto’s

Stijl van fotograferen

Mijn stijl is fris, licht en clean. Op mijn foto’s is het eten altijd het stralende middelpunt. Mijn bedoeling is namelijk dat je meteen zin krijgt om het gefotografeerde gerecht te gaan eten.

Receptontwikkeling

Ook voor receptontwikkeling ben ik beschikbaar. Mijn recepten hebben als uitgangspunt dat ze snel en makkelijk te maken zijn. Zoals velen met mij, houd ik van makkelijk verkrijgbare ingrediĆ«nten en gerechten die – zeker door de week – binnen een half uur op tafel staan. In het weekend zijn een uitgebreider ontbijt of een stoofgerecht dat uren suddert meer dan welkom.

Collab?

Wil je samenwerken of eens vrijblijvend informeren naar mogelijkheden? Ik hoor het graag!
Mail me op: ffoodstories [at] outlook.com