Le Marie Marché: de Franse markt uit Den Haag nu ook op andere locaties

Le Marie Marché is een maandelijkse Franse seizoensmarkt op het Plein in Den Haag. Je vindt deze Franse sferen de komende maand(en) ook in Rotterdam en op Landgoed de Olmenhorst.

Elk eerste weekend van de maand strijkt de Franse markt Le Marie Marché neer op het Plein in Den Haag. Je hoort een Frans muziekje op de achtergrond en vindt er lekkere Franse en mediterrane producten en meer (want de stadsboer, stroopwafels en een koffiebarretje staan er ook). Leuke brocante, servies, zeepjes in alle kleuren, vintage prenten… de hele sfeer is geïnspireerd op markten zoals je ze in Frankrijk ziet.

Le Marie Marché

Data op het Plein
De volgende weekenden vind je Le Marie Marché van 11.00u tot 18.00u op het Plein in Den Haag:
3 en 4 oktober 2020
7 en 8 november 2020
5 en 6 december 2020

Corona-proof
In deze tijd verloopt een bezoekje aan de markt net even anders dan normaal. Er wordt zo goed mogelijk gezorgd voor een coronaproof-variant. Er wordt gezorgd voor een looproute, brede looppaden en op diverse plekken staan ‘hygiënepunten’ met desinfecterend middel voor je handen. Kom het liefst alleen en houd 1,5 meter afstand van elkaar, ook van de standhouders. Kijk voor de meest actuele informatie op lemariemarche.nl.

Nu ook op De Olmenhorst

Tijdens de plukweken vind je de markt onder de noemer Le Marie Marché Plukt ook op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. De komende data zijn 4, 11 en 18 oktober 2020.

Le Marie Marché in Rotterdam

Le Marie Marché trekt verder, want dit najaar struin je langs de kraampjes vol delicatessen en andere producten in de leuke Rotterdamse wijk Hilligersberg. Compleet met jeu de boules, chansons en crêpes.

Data in Rotterdam: zaterdag 10 oktober en 14 november 2020.

Bekijk voor meer informatie lemariemarche.nl.

Bekijk ook: deze 5 combi’s van Franse kaas en wijn zijn top

Beeld: Le Marie Marché (Louise Boonstoppel)