Route du shop: langs Franse hotspots in Den Haag

Le Marie Marché krijgt een nieuw jasje. Met de Route Du Shop kom je langs plekken in Den Haag die je regelrecht meenemen naar Parijs. Uiteraard zijn er de nodige eetstops op de route.

Nu de leuke markten van Le Marie Marché even niet kunnen doorgaan, struin je op de Route du Shop langs de leukste Franse hotspots in Den Haag.

Langs de patisserie
Op de route van Marie-France, initiatiefneemster van Le Marie Marché, maak je kennis met haar favoriete plekken in de hofstad. Zoals een eetstop waar je klassieke Franse gerechten proeft en een patisserie zoals je die gewend bent uit Frankrijk.

Ook brocante shoppen
Ook kom je bij brocante woonwinkels en kledingwinkels. Bij elke stop worden 15 minuten voor je gereserveerd en bij een besteding vanaf 50 euro bij de deelnemende winkels ontvang je 10% korting.

Om onderweg nog meer in de sfeer te komen, kun je haar Spotify-lijst vol Franse liedjes luisteren. Als je na de route zin hebt, sluit je af met een potje Jeu de Boules.

Praktische informatie
De prijs van de route bedraagt 6 euro. Hierbij krijg je de route die zo’n 2 uur en 30 minuten duurt. In elke winkel kunnen maximaal 2 personen of één huishouden per keer naar binnen. Voor meer informatie en tickets kijk je op lemariemarche.nl

Bekijk ook: Franse patisserie: dit zijn de beste adressen in Nederland

My Little Patisserie