3x dit zijn de favoriete adresjes van Isabel Marant in Parijs

Mode-ontwerper Isabel Marant is wars van glamour. Ze loopt vaak onopgemaakt rond met haar grijze haar in een nonchalante knot. Haar favoriete adresjes in de Franse hoofdstad zijn net zo relaxed, maar wel van kwaliteit.

Isabel Marant is opgegroeid in Neuilly-sur-Seine, een chique wijk aan de westkant van Parijs. Haar favoriete buurt is Belleville (20e arrondissement) waar ze nu woont. Dit zijn 3 van haar favoriete adressen in haar thuisstad.

1. Marché des Enfants Rouges

‘Foodmarkt Le Marché des Enfants Rouges heeft kraampjes met Marokkaanse, Japanse en Italiaanse gerechten, plus de beste crêpes van de stad.’ Middenin de Marais zit deze leuke overdekte markt, die zijn naam dankt aan het weeshuis dat hier ooit zat. De kinderen die hier woonden kregen rode kapjes en mantels om te dragen. 39 Rue de Bretagne

2. restaurant Gros

Gros is een heerlijk restaurant in een rustig straatje in het 10e arrondissement. Hier eet je lekkere tapas,’ aldus de mode-ontwerper. Er staan inderdaad veel kleine gerechten op de kaart met mediterraanse invloeden. Van ceviche van zeebaars, huisgemaakte gnocchi met truffel tot een klassieke entrecôte met béarnaisesaus.

3. restaurant L’Arbre Jaune

‘L’Arbre Jaune in rue Jean-Pierre Timbaud, heeft een geweldige kaart met natuurlijke wijnen,’ vindt Isabel Marant. Hier koken Didier en Marine met verse kwaliteitsproducten van het seizoen. Je vindt L’arbre Jaune in het 11e arrondissement.

Dit bericht bekijken op Instagram

Isabel in Seoul with @wkorea

Een bericht gedeeld door Isabel Marant (@isabelmarant) op

LEES OOK:

Bron: CNTraveler, de Volkskrant. Beeld: FB l’Arbre Jaune, Gros